News

New video with the Charmed ones in the right column. Feel free to comment on it!

Sunday, April 08, 2007

Starting with 6

SPOILER VARNING

Har nu börjat se Förhäxad säsong 8. Såg de sex första avsnitten igår. De är väldigt "neutrala". Ingen stor avancerad demon dyker upp. I och för sig får vi se en glimt av The Source, men han förblir ganska ofarlig. I övrigt är det bara låg level demoner. Istället fokuseras avsnitten på The Charmed Ones nya identiteter som de till slut överger och allt som kommer med det. Vill dock tacka den ansvariga personen för castingen. Tack för Jason Lewis. Trodde att det enda stället där man skulle få en skymt av honom skulle förbli Sex and the city. Tack tack tack!! Ta nu inte bort honom direkt även om jag vet att han försvinner så småningom.

Jag är inte helt förtjust i Billie. Hon ställer bara till problem och klär sig knappt i några kläder alls och plutar bara med läpparna hela tiden. Måste de ha med henne. Hon känns liksom fejk, både som karaktär och skådis.

Satt dessutom och tänkte igenom nice boys i serien. Det är ju lätt Phoebe som har de hetaste männen.... Jag tänker på Cole, Jason, Dex osv. Nice nice nice *dregel*. Sen gifter hon sig ju med Cupid dessutom...
Piper har i och för sig Leo, som är helt okej, men lite för mjäkig. Man ser inte så mycket av Paiges dejter, de är bara med kort och överlever inte (läs försvinner) till nästkommande avsnitt, tyvärr.

No comments:


Categories